tänään lähdettiin aikasin aamulla kohti kaupin vinttikoirarataa, aamusta oli jo kuuma ja päivää kohti se vaan paheni, itse sain olla varjossa kun olin eläinlääkärin kirjurina mutta en voi kuin ihailla niitä jotka jaksoivat olla paahtavassa kuumuudessa kehänlaidalla ja kehässä!!! Minna esitti Tepan ja tulokseksi saatiin NUO ERI3 SA Nuoria narttuja oli 11kpl eli ollaan kyllä todella tyytyväisiä sijoitukseen ja Tepa oli kuitenkin nuorimmasta päästä siinä luokassa!!

Tepa pääsi myös Bonnien kennelin kasvattajaluokkaan ja ja sieltä saivat tulokseksi KASV 2 KP, paljon paljon onnea kasvattaja Minnalle

Tuomarina oli Guido Perosino, Italia

Arvostelu:

"Good Size, not in perfect show conditions (Tepahan on ihan karvaton). Head in good proportions, just slightly backward set ears. Good upper profile of the head. Dark mask Good pigment but the expression would be better withn closer lips & dark eyes. Exc. withers & shoulder. Slightly weak front pastern Good topline. Slightly overbuilt in croup. Good rears. In the movement hocks are narrow but still parallel. She singeltracks & opens the elbow. Movea well on the side."

 

Tepasta otettiin myös LPN1-testi eli nyt odotellaan sitten tuloksia....