oltiin Tepan kanssa viikonloppuna molempina päivinä jyväskylässä näytelmissä :) Lauantai meni vähän penkin alle jo lähtiessä, auto rupes pompottaan yhtäkkiä ihan hirveesti, minä paniikissa autosta pihalle kattoon et mikä rengas on irti, mut kaikki oli paikallaan ja jatkoin matkaa orituvalle, siellä tarkistin mutterit ja kaikki (sen mitä osasin) ukko puhelimen toisessa päässä valmiina lähteen hakee meijät!!! Sitten tuli mieleen et oliskohan siinä tiessä voinu ollu möykkyjä mikä pompotti ja niinhän se oli, ei muuta kun matka jatkuu ja kun saavuttiin paviljongille niin kauhukseni sain todeta että parkkipaikkaa ei saa mistään, aikani pyörin kaikennäkösiä katuja ettien paikkaa itku kurkussa kun kello läheni jo kehän alkua, sitten päätin palata paviljongille takasin ja onneksi kaiken sen hässäkän keskeltä löytyi 1 parkkipaikka!!! Toivottavasti ensvuonna olis siellä noihin järjestyksen valvojiin panostettu, istuivat meinaan kahvilla kun ihmiset pyörii ihmeissään ettien parkkipaikkaa!!!

Sitten päästiin halliin sisälle niin Minna ilmottaa naureskellen et oli vaihtanu Tepan narttuihin, olin hetken huuli pyöreenä et mitä??? luettelossa Tepan nimi löyty nuorista uroksista onhan se iso mut ei se nyt ihan uroksesta käy!!!! (Sama oli muuten sunnuntaina, ja moni valio oli avoimessa ym..)

Noh tuloksetkaan ei lauantaina ollu mitään kehuttavia, Tuomarina oli Elina Haapaniemi ja Tepa sai H:n, kuulemma esitettiin liian tuhdissa kunnossa, purennan ymmärsin kyllä et se laski laatumainintaa, mutta se oli tämän tuomarin mielipide enkä jäänyt sitä sen enempää murehtimaan!!!

Sunnuntaina lähdettin jo kuuden aikaan aamulla ajeleen ja nyt en pelästyny vaikka auto pompottikin kun se teki sen taas samassa paikassa perillä oltiin vähän jälkeen kaheksan ja kehä alkoi klo:9.30 joten siinä saatiin odotella ihan rauhassa eikä tarvinnu hosua. Tepa oli kovin onnellinen niistä monesta rapsuttajasta mitä kehänlaidalla oli. Nyt saatiin tulokseksi NUO ERI 2 SA tähän olin kovin tyytyväinen.

kuvia näyttelystä

tepa ja Minna

Pn kehästä